Saturday, April 16, 2011


Assalamualaikum and hello everyone !!! ( baca bernada yea ! )

hari nie agak rajin nak membebel kat sini. final dah makin dekat dan jantung mula ambik peranan..bukan tak tau yang aku nie kalau dah dekat final mula lah rasa sakit perut lah, tak sdap hati lah..ish2 ape punye penyakit lah..nie tak masuk lagi time nak masuk dewan exam..lagi lah menjadi-jadi..

oh yea..MUET dah selesai pagi tadi. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.tadi kitaorang ade 3 paper which is :
first paper READING...huh..dah lah passage panjang nak mampus, ngatuk giler nak baca semua tue. agak ah . dah lar semalam tidur lambat..sempat lagi aku punya mind melayang layang ...tapi at least, aku dapat jawab dengan okey lar.

second paper lak, WRITING..wah paper nie yang lemah nie., aku dah lah tak pandai nak susun ayat bagi nampak kemas and okey, alah, korang mesti perasan, aku punya entry pun merapu-rapu. emm....tapi kira nasib baik lah writing tadi soalan agan senang. pasal FRIENDSHIP. so, majority semua ada kawan ( semua orang ada kawan kan ????) then conclusion ye...dapat jawab lah paper tue..

paper last memang yang giler...nak tahu paper ape??? LISTENING...ahhhhh...aku memang kalu bab dengar nie memang lemah tahap petala kelapan lah. nasib baik ambik inisiatif clean and clear kan telinga awal2..hehehe..and soalan muet kali nie senang tapi mengelirukan..
overall...MUET tamat..tue yng penting ( tapi result lagi penting..huhuhuhu.. (-_-) untuk yang ambik MUET kali nie..doakan dapat result yang cermelang..good luck.. ).


okey lah everyone.. got to go...bye...Assalamualaikum..:)

p/s : for readers yang ade final exam....wish you all the best and good luck..
" WE CAN DO IT "

1 comment:

  1. aja2 fighting lija!
    x sabo nk tgu 24 hb ni
    ahhaa

    ReplyDelete